Fabriek van Dorothea

Zin in!

Dorothea is mijn eerste geboortenaam en ik doe zo veel verschillende dingen met mijn hersenen en lijf dat ik wel eens op een fabriek lijk waar een heleboel verschillende producten uitkomen. Het was eigenlijk bijna logisch dat mijn bedrijf de Fabriek van Dorothea zou gaan heten! Nou is dat een hele mond vol, dus na wat puzzelen met de letters is het Fabridot geworden.

Het grootste gedeelte van wat ik deel, is vooral bedoeld om u te vermaken, even te laten ontspannen of na te laten denken. En natuurlijk gewoon wat ik leuk vind, want creatief zijn is gezond! Ik hoop dat ik u aanmoedig of inspireer ook iets te vinden waarbij u even de zorgen kan vergeten.

Bewegen en mindfulness zijn ook gezond. Hiervoor zoek ik in de toekomst de samenwerking op met andere mensen.

Alle toekomstige activiteiten en verzinsels van Fabridot, vindt u later hier. Stay tuned