Over mij

Bewegen

Beweging is echt mijn dogma. En dan heb ik het niet alleen over lichamelijk bewegen, maar ook over jezelf mentaal blijven ontwikkelen. Ik probeer mensen te motiveren om in beweging te komen of te blijven en hoop dat ik zelf vaak het goede voorbeeld geef.

“Use it and benefit” ©

Dansen en studeren lopen als een rode draad door mijn leven. Na het VWO wilde ik uitvoerend danser worden, maar ik voelde me niet echt thuis op de dansopleiding. Hierna ben ik aan een lerarenopleiding Franse taal begonnen, die ik later met economische en communicatieve vakken heb aangevuld. Aansluitend op deze voltijdstudie werd de Metaal mijn werkgever. Als duizendpoot op kantoor en ook een aantal jaar als bestuurder werk ik er nu nog steeds. Het is mijn frame van de week waaromheen ik al mijn activiteiten plan en gepland heb. Zo heb ik HEAO-MER bedrijfskundig management in deeltijd behaald, een bachelor Gezondheidspsychologie, en tijdens het wachten op onderzoeksresultaten van de master Klinische Psychologie heb ik een basiscursus Journalistiek afgerond.

Generalist

Na het behalen van de titel MSc klinische psychologie aan de Open Universiteit heb ik de specialisatie counselling psychologie gevolgd bij Stichting Counselling Nederland. Hierdoor kon ik me registreren als registercounsellor. Ik voer mijn praktijk dan ook als counsellor – psycholoog en generalist.

Analyseren en relativeren

Ik ben sterk in het ontwarren van denkpatronen, het analyseren en eenvoudiger maken van problemen en hou van relativeren. In mijn vrije tijd neem ik mezelf bij voorkeur niet te serieus. 

Ontspannen

In de natuur en op het platteland kan ik mezelf enorm opladen. Ook probeer ik me te verdiepen in de meer alternatieve manieren van welzijn. Na het behalen van mijn wetenschappelijke diploma’s heb ik bijvoorbeeld een cursus Reiki I gedaan. Met dansen ben ik nooit gestopt. Naast wekelijkse klassieke en moderne danslessen mag ik mezelf ook uitleven in een danswerkplaats waarin we verhalende moderne dansvoorstellingen maken.